De ‘Art of the cut’ podcast is een hele interessante manier voor film liefhebbers om te ontdekken wat er allemaal achter de schermen tijdens de productie heeft afgespeeld van grote film producties.

Mission Impossible – Dead Reckoning duurt ruim 2 uur en 36 minuten, zonder de aftiteling. Meer feiten over de films:

Mission Impossible (22 Mei 1996) – Speelduur: 110 Minuten

Mission Impossible II (24 Mei 2000) – Speelduur: 124 Minuten

Mission Impossible III (5 Mei 2006) – Speelduur: 126 Minuten

Mission Impossible – Ghost Protocol (16 December 2011) – Speelduur: 133 Minuten

Mission Impossible – Rogue Nation (31 Juli 2015) – Speelduur: 131 Minuten

Mission Impossible – Fallout (27 Juli 2018) – Speelduur: 147 Minuten

Mission Impossible – Dead Reckoning Part One (12 Juli 2023) – 163 Minuten

Mission Impossible – Dead Reckoning Part Two (28 Juli 2024) – Speelduur: informatie bekend na release.

Met alle scenes gefilmd kwam de editor tot de conclusie dat Dead Reckoning – Part One, als ze alle belangrijke opnames zouden gaan gebruiken, een totale lengte van vier uur zou krijgen.

In de podcast ‘Art of the cut’ gaat Steve Hullfish in gesprek Eddie Eddie Hamilton, ACE, over het productie proces van Mission: Impossible – Dead Reckoning en hoe ze de totale lengte van ruim vier uur terug hebben weten te krijgen naar de film die wij in de bioscoop kunnen zien. Ga eerst de film kijken voordat je naar deze podcast gaat luisteren.

Art of the Cut – Mission Impossible – Dead Reckoning

Mission Impossible – Dead Reckoning is een film vol aktie. Wie de film gaat zien kan kiezen uit verschillende uitvoeringen. Wij hebben 15 Juli gekozen voor een 4Dx versie die vertoond werd in een van de zalen van Pathe Zwolle. Bij 4Dx zit je in een stoel die trilt en beweegt bij actie scenes en iedereen in de zaal wordt verrast met zo’n twintig extra effecten; rook, water, mist, geuren en je voelt vaan alles voorbij schieten. Een absolute aanrader voor mensen die houden van een ‘extra dimensie’. Je moet alleen niet snel last hebben van wagenziekte.

Ik mocht de film zelf uitkiezen voor vaderdag van mijn dochters. We zijn dan ook samen gaan kijken en het mooie is: er komt nog een deel. Dus het cadeau voor de volgende vaderdag is ook al vastgelegd. Hieronder staat de promo met een introductie door Tom Cruise, bovenop een dubbeldecker.

Mission Impossible – Dead Reckoning, deel I met een introductie door Tom Cruise

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *