Afgelopen weken had ik het geluk om de opvolger van mijn Sony A7RIV te mogen testen. Dat was een hele bijzondere ervaring. In die camera zitten technieken ingebouwd die tot voor kort nog helemaal niet mogelijk waren. Technieken die mij heel erg positief hebben verrast. Het niveau van deze opvolger is weer een flinke stap hoger.

Camera’s als deze camera’s hebben een periode van ontwikkeling nodig. Er een flinke tijd overheen voordat ze op de markt worden gebracht. Je zou kunnen stellen dat bij de release van deze camera de volgende alweer in ontwikkeling is. En bij Sony ligt die lat heel erg hoog. Dat is ook de reden waarom ik destijds voor de A7RIV heb gekozen, ondanks het feit dat deze al een paar jaren werd verkocht en ik heb echt alles van Canon, Nikon, Fuji en Panasonic met deze camera vergeleken.

Helaas had ik tijdens mijn test weken wel veel slecht weer, maar ondanks dat heb ik totaal geen last gehad van een defect in de camera. Zoiets heeft Blair Bunting wel meegemaakt tijdens een hele speciale fotoshoot met de A7RV op de rand van onze atmosfeer. Het LCD scherm van zijn Sony A7RV hield er plotseling mee op. Gelukkig heeft hij toch prachtige resultaten behaald met deze prachtige camera.

Binnenkort zal ik mijn eigen ervaringen met twee bijzondere Sony camera’s van hier op mijn website gaan delen. Een reis naar de toekomst.

Blair Bunting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *