Ons land heeft prachtige natuur waar je eindeloos kunt genieten. In vier seizoenen veranderen onze landschappen in kleuren en geuren. De natuur om ons heen is vaak een prachtig schilderij die je graag wilt vastleggen op foto en/of video. Het Waddengebied met haar prachtige natuur, eilanden en zandplaten is ons favoriete gebied om te bezoeken.

Stitch

Stitch

Kleine avonturier en levensgenieter

Stitch maakt al 11 jaar deel uit van ons gezin. Hij is een allemansvriend, gaat graag mee op reis, loopt altijd voorop en ligt aan het einde van de dag blij, moe en voldaan naast ons te rusten.

Stitch is geen zee-hond, maar vind het heerlijk op de Waddeneilanden rond de struinen. Hij heeft een hekel aan zwemmen, maar geniet enorm van rennen op het strand. Zijn oren zijn altijd gespitst en met zijn staart wijst hij de weg. 'Die kant op baas?' Ja! Ga maar! Zie hem rennen!

Stitch

Gert Kracht

Maakt graag foto's, video's en schrijft verhalen

Werkt sinds de jaren '70 met audio-, video- en foto-apparatuur. Van zwart-wit naar kleur, van analoge tape naar digitaal, van standard definition naar high- en ultra-high definition, heeft alles in ruim 40 jaar mogen meemaken. Het verhaal vastleggen bleef daarbij altijd centraal.

Volgt nog steeds met belangstelling de ontwikkelingen van hardware en software. De mogelijkheden zijn ongekend, camera's worden steeds compacter en technisch beter. In 2019 begonnen met een serie 'Above' op zijn eigen Youtube kanaal

Naast video blijven audio en fotografie hele grote passies. Samen op pad, met familie, photo walkers en Stitch op zoek naar prachtige natuur, rust en verhalen.

Stitch

Gear

apparatuur

Compacte camera's voor het fotograferen en filmen op land, boven of onder water en vanuit de lucht. Merken: Canon, DJI, Fuji, Garmin, GoPro camera's en Røde microfoons.

Werkt met Apple's Final Cut Pro X, Motion, Compressor, Logic X samen met plugins van MotionVFX en begeleidende software: Kyno, Final Cut Library Manager, Film Convert, Color Finale 2.0, en Cinemagrade. Voor fotografie Adobe Lightroom en Capture One.