MotionVFX Nieuws

MotionVFX maakt nu ook plugins voor Davinci Resolve

AVID, Davinci Resolve, Final Cut Pro en Adobe Premiere blijven allen op zoek naar marktaandeel. DaVinci Resolve is in twee versies beschikbaar: DaVinci Resolve en DaVinci Resolve Studio. De eerste is gratis en de Studio versie kost net als Final Cut Pro eenmalig zo’n 300 Euro.

DaVinci Resolve bied van zichzelf al een enorme hoeveelheid aan tools om je video’s te monteren. Het pakket is uitgebreider dan de concurrerende partijen en draait op zowel Apple als PC systemen.

MotionVFX ontwikkeld al jaren templates en plugins voor Final Cut Pro. De kwaliteit van al hun producten is zeer hoog, de ondersteuning door hun team is perfect en ze blijven zeer innovatieve producten ontwikkelen.

MotionVFX heeft een hele belangrijke stap gemaakt. Eind Juli 2021 hebben ze de eerste plugins uitgebracht voor DaVinci Resolve. Vanaf nu kan iedereen op een PC of een Mac die plugins gaan gebruiken. Met mTitle Cinematic DV, mTuber DV en m16mm DV zijn de eerste drie plugins beschikbaar. Meer informatie hierover vind je hier op hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *